El director de l'Orquestra

José Martínez Colomina

Naix a Alberic l'any 1973. Al 1989 guanya el segon premi del 1r Concurs Nacional de trompeta en homentage a En Vicent Prats.

El 1993 finalitza el Grau Superior de trompeta al Conservatori Superior de Música de València i obté el premi d'honor de fi de carrera. El mateix any guanya per oposició la plaça de professor al Conservatori Professional de Lliria.

El 1995 guanya per oposició la plaça de professor de trompeta per a Conservatoris de la Comunitat Valenciana, treballant posteriorment als Conservatoris de València, Ontinyent, Torrent i Oliva.

Al juny de 1996 guanya el segon premi al Concurs Internacional de trompeta celebrat a Paris "Concurs Lutece", organitzat per la casa de trompeta Selmer.

Al llarg de la seua carrera ha estudiat amb concertistes de la talla de Maurice Andrée, Pierre Thibaud, Allen Vizzutti i amb el professor i mestre Vicente Campos.

Des de l'any 2000 estudia técnica Alexander amb el professor En Rafael Garcia.

Des de l'any 2000 és Màter en Estética i Creativitat Musical per la Universitat de València. Recentment ha obtés el Diploma d'Estudis Avançats (D. E. A.). A l'actualitat i també a la mateixa Universitat, realitza la seua tesi doctoral sobre la Tècnica Alexander adaptada als músics.

El 2005 realitza un curs de direcció amb Enrique Garcia Asencio a València. Des d'aquest any estudia direcció amb José Rafael Pascual Villaplana i és director de l'Associació Musical Canalense de Canals, guanyant el 2006 el primer premi i menció d'honor al Certamen de Bandes de la Diputació de València i la Final Provincial. Des de principis de l'any 2007 és director de l'Orquestra de la S. M. La Primitiva Setabense de Xàtiva.

A l'actualitat és Catedràtic de trompeta al Conservatori Superior de Música de Castelló, component del grup de metalls "Mediterráneo", forma part de l'Orquestra Simfònica de València i és professor de diversos cursos nacionals i internacionals celebrats al nostre país.